Haar en Barbier logo kapsalon.png

ACADEMY

WORKSHOPS VOOR KAPPERS/BARBIERS

Op deze avond- of middag workshop voor kappers met voorkennis leren we 1 op 1 de theorie en praktijk van het "faden" samen met enkele tips & tricks uit de barbershop.  Dit op eigen model.

Duur : 4u

145€/pers

In deze avond- of middag workshop leren we de theorie en praktijk van de meer extremere, zeer korte fades.  Met de razor fade als ultieme doel.  Dit samen met een deel beleving van de heren in de barbershop.  Dit op eigen model.

Duur : 4u

145€/pers

De baard is meer en meer belangrijk voor onze mannelijke klanten.  Wij leren je op eigen model een rendabele makkelijke manier korte tot medium baarden te zetten en zo een totale look te geven aan uw mannelijk cliënteel.

Duur : 4u

125€/pers

De ambachtelijke Hot Towel Shave met open mes.  Welke man geniet hier niet van... Wij leren jou in deze namiddag workshop stapsgewijs de basis op eigen model met ons materiaal.

Duur : 5u

165€/pers

Helvetica Light is een gemakkelijk te lezen lettertype, met lange en smalle letters, die bijna op elke site goed staan.

Helvetica Light is een gemakkelijk te lezen lettertype, met lange en smalle letters, die bijna op elke site goed staan.

Hair tattoos en undercuts zijn volledig terug.  Ze kunnen kunstig zijn.  Wij begeleiden jou naar een TOP-resultaat die zeker zal mogen gezien zijn en waarin jij jou kan onderscheiden van de massa.

Duur : 4u

135€/pers

De mode veranderd constant.  Ook bij de herenkapsels.  Wij leren je in een dag-workshop de snit, styling, afwerking en personalisatie van 2 herensnitten die momenteel hot zijn op een oefenhoofd.  Met de nodige barber tips & tricks.

Duur : 6u

190€/pers