HOE HET BEGON...

Annelies studeerde af in 2011 aan het KTA te Brugge, die nu op een steenworp van ons kapsalon is verwijderd.  Steeds al is ze aanstekelijk gedreven, gemotiveerd, gefascineerd door haar.

Al snel wist men dat ze verder wou op zelfstandige basis om zoveel mogelijk klantjes in haar stijl en volgens haar sterke kunnen blij te maken.

Na veel onderzoek en gesprekken kwamen ze terecht bij verkoops- en begeleidingsteams van diverse merken.

Na enkele gesprekken en aanstekelijke werkvreugde van Annelies, werd de motivatie van Kate om mee te gaan in het avontuur groter en groter.  Enkele wakkere nachtjes later werd de beslissing genomen, het kappersvirus had ook haar gebeten.  Aanvankelijk specialiseerde zij zich in de barbierswereld.

Na een zeer intensief jaar waren ze er klaar voor en zochten een pand om samen een kapsalon/barbershop op te starten.

Met pijn in het hart gaf Kate haar job als projectleider op om samen met Annelies hun "jobby" verder uit te bouwen in Haar & Barbier. 

Tijdens de voorbereidingen en opstart werden al verschillende opleidingen en stages opgestart, waar ze trouwens nu en in de toekomst nog steeds verder beroep zullen op doen.  Blijven bijleren en innoveren met het ganse team is bij hen de boodschap.

Ze vonden na enkele panden te bezoeken het  salon op het huidig adres in Sint-Michiels.  Al snel bleek dat dit een groot pand was met vele mogelijkheden. Daarom besloten ze dit niet alleen te doen.

Ze zijn er met drie gestart en hebben ondertussen een samenhangend team van 6 gemotiveerde kappers weten samen te brengen.  Deze werken allemaal super samen voor een optimaal resultaat en feelgood, en hebben ze de skills om van elk kapsel een pareltje te maken.

We blijven evolueren en innoveren om onze klantjes nog beter en sneller te kunnen bedienen.  Sinds de opening zijn we al verdubbeld van capaciteit maar we blijven luisteren, observeren, analyseren, studeren en evolueren om dit alles te kunnen blijven doen in functie van U, onze klant die op de eerste plaats komt.

Haar & Barbier bvba | Rijselstraat 132b | 8200 Sint-Michiels (Brugge)

050/70.31.13. | haarenbarbier@gmail.com

0